Τι ειναι η Patahoma.gr…

 Η PATAHOMA είναι μια νεοσύστατη (2013) εταιρία οργάνωσης και πραγματοποίησης ταξιδιωτικών με μοτοσικλέτα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολύ όρεξη για ταξίδια και αγάπη για το χώμα, οι οποίοι, ωστόσο, προσεγγίζουν τα χωμάτινα ταξίδια περιπέτειας με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.
Απευθύνεται σε μοτοσικλετιστές που κατέχουν μοτοσικλέτα τύπου Enduro, On-off και Mega on-off, που έχουν σαν πάθος τις χωμάτινες διαδρομές και την επαφή με τη φύση.
Στόχος των ανθρώπων της PATAHOMA είναι να φέρουν τους παραπάνω αναβάτες πιο κοντά στα πανέμορφα τοπία της ελληνικής φύσης στα απόκρυφα σημεία διαφέροντος, αλλά και στις δυνατότητες της μοτοσικλέτας τους, μέσω των ταξιδιωτικών, τα οποία χωρίζονται σε κατηγορίες-πακέτα ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο του αναβάτη την εμπειρία του, αλλά και την όρεξή του για περιπέτεια!
Στα ταξιδιωτικά πακέτα περιλαμβάνεται, πέρα από όρεξη για ταξίδια και καλή παρέα, άρτια τεχνική υποστήριξη και πλοήγηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Patahoma… η αρχή!

Το Patahoma αναδύθηκε μέσα από την αγάπη μας για την φύση το ταξίδι την μοτοσικλέτα.

Χρόνια τώρα ταξιδεύουμε διασχίζοντας την Ελλάδα διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα από χωματόδρομους, δασικούς και επαρχιακούς δρόμους.

Εξερευνήσαμε κάθε ορεινή πεδινή και παραθαλάσσια κρυφή ομορφιά της χώρας μας.

Αμφισβητήσαμε τις καιρικές συνθήκες και επιλύσαμε τεχνικά προβλήματα στο πουθενά.

Καταφέραμε να χαρτογραφήσουμε και να ενώσουμε ένα μεγάλο μέρος από πόλης και χωριά τις Ελλάδος.

Επιλέξαμε όμορφα καταλύματα ποιοτικά εστιατόρια μέσα σε γραφικά χωριά ήρθαμε σε επαφή με τους φιλόξενους ιδιοκτήτες και καταφέραμε να στοχεύσουμε τις όσο δυνατόν καλύτερες τιμές δημιουργώντας μοναδικά πακέτα προσφοράς που συμφέρουν τους ταξιδευτές του Patahoma.

Πρωτοτυπήστε μαζί μας αφήστε την ρουτίνα των μονότονων εθνικών οδών και ταξιδέψτε με την ομάδα του Patahoma. Οδηγήστε την μοτοσυκλέτα σας μέσα από τους χωματόδρομους της Ελλάδας μας, απολαμβάνοντας και διεγείροντας το μυαλό σας εισπράττοντας μοναδικά όμορφες εικόνες τοπιών.

Ταξιδεύοντας στους προορισμούς μας είναι πάντα δίπλα σας το Support Team του Patahoma αφήστε την πλοήγηση την ασφάλεια σας σε εμάς, εσείς απολαύστε στο μέγιστο το ταξίδι!

Είμαστε έτοιμοι να σας αποκαλύψουμε και να σας μεταδώσουμε τις μοναδικές φυσικές ομορφιές τις χώρας μας!
Η επιλογή ταξιδιωτικού είναι δική σας!!!

 

 

Join Patahoma Guided off road moto tours on Facebook

facebookΘέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι με τις δραστηριότητες, τα νέα, και τις νέες χωμάτινες εκδρομές του patahoma.gr;  Απλά πατήστε  like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερωθείτε κάθε στιγμή για εμάς.. www.facebook.com/Patahoma

Sponsors